Hae tästä blogista

Helmet--lukuhaaste 20188 / 50 (31.maaliskuuta)
1. Kirjassa muutetaan. 2. Kotimainen runokirja. 3. Kirja aloittaa sarjan. Enni Mustonen - Paimentyttö. 4. Kirjan nimessä on jokin paikka. 5. Kirja sijoittuu vuosikymmenelle, jolla synnyit.


6. Kirja on julkaistu useammassa kuin yhdessä formaatissa. 7. Kirjan tapahtumat sijoittuvat fiktiiviseen maahan tai maailmaan. 8. Balttilaisen kirjailijan kirjoittama kirja. 9. Kirjan kansi on yksivärinen. 10.Ystävän tai perheenjäsenen sinulle valitsema kirja.

11. Kirjassa käy hyvin. 12.Sarjakuvaromaani. 13. Kirjassa on vain yksi tai kaksi hahmoa. 14.Kirjan tapahtumat sijoittuvat kahteen tai useampaan maahan. 15. Palkitun kääntäjän kääntämä kirja.

16. Kirjassa luetaan kirjaa. 17. Kirja käsittelee yhteiskunnallista epäkohtaa. Fakiiri joka juuttui IKEA-kaappiin. 18. Kirja kertoo elokuvan tekemisestä. 19. Kirja käsittelee vanhemmuutta. 20. Taiteilijaelämänkerta.


21. Kirja ei ole omalla mukavuusalueellasi. 22. Kirjassa on viittauksia populaarikulttuuriin. 23. Kirjassa on mukana meri. 24. Surullinen kirja. 25. Novellikokoelma.


26. Kirja kertoo paikasta, jossa et ole käynyt. Jungstedt & Eliassen - Tummempi taivas. 27. Kirjassa on sateenkaariperhe tai samaa sukupuolta oleva pariskunta. 28. Sanat kirjan nimessä ovat aakkosjärjestyksessä. 29. Kirjassa on lohikäärme. 30. Kirja liittyy ensimmäisen maailmansodan aikaan.Enni Mustonen - Ruokarouva.

31. Kirjaan tarttuminen hieman pelottaa. 32. Kirjassa käydään koulua tai opiskellaan. 33. Selviytymistarina. 34. Kirjassa syntyy tai luodaan jotain uutta. 35. Entisen itäblogin maasta kertova kirja.
36. Ruono on kirjassa tärkeässä roolissa. 37. Kirjailijalla on sama nimi kuin perheenjäsenelläsi. Enni Mustonen - Lapsenpiika. 38. Kirjan kannessa on kulkuneuvo. 39. Kirja on maahanmuuttajan kirjoittama. 40. Kirjassa on lemmikkieläin.

41. Valitse kirja sattumanvaraisesti  42. Kirjan nimessä on adjektiivi 43. Suomalainen kirja, joka on käännetty jollekin toiselle kielelle 44. Kirja liittyy johonkin peliin. 45. Palkittu tietokirja46. Kirjan nimessä on vain yksi sana. Enni Mustonen - Emännöitsijä. 47. Kirja kerrotaan lapsen näkökulmasta. 48. Haluaisit olla kirjan päähenkilö. Iltasatuja kapinallisille tytöille. 49. Vuonna 2018 julkaistu kirja
50. Kirjaston henkilökunnan suosittelema kirja2 kommenttia:

 1. Siinäpä on kyl lukemista! Viikko per kirja. Ensin kun selailin niin vaikutti mielenkiintoiselta nuo aiheet mut on niissä kyl sit hakemistakin et löytää tietyt kirjat.
  Mä luen niin vähän. Ainoastaan kesäisin luen joitain ns. roskaromaaneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla helppo haaste alkuun, mutta loppua kohden varmaan vaikeutuu.. viimeisten haastekohtien täyttäminen voi olla jo melkoista jumppaa.

   Poista